fredag den 4. juni 2010

Familien Wind på orlov

Kære venner og bekendte

Så er 12 ugers orlov startet, og i løbet af den kommende uge, skal der sømil under kølen på Mir. Vi glæder os MEGET til at være sammen som familie, og opleve en masse. Turen går til den norske Skærgård, op til Stavanger, og senere Norges kyst rundt til Sverige og så hjemover engang i august.

Vi håber på muligheder for at opdatere denne blog undervejs, men ved, at vi i Norge ikke kan have netforbindelse ombord, så der er vi afhængige af netforbindelser i havne. Men følg med... I hvert fald ved vi der er nogle bedsteforældre, som vil kigge på siden ivrigt, så vi håber på at kunne sende billeder og beretninger.

Kærligst fra fam. Wind

2 kommentarer:

  1. Dejligt at høre i at det nu er jeres tur til at komme lidt hjemmefra, vi ligger i Groningen i nord Holland og hygge
    Knus og God vind fra
    s/y Anastasia
    Marianne og Svend Lundager

    SvarSlet
  2. I må have en rigtig god tur, håber at jeres gaster er søstærke.
    Går ikke ud fra i er kommet hjemmefra i det blæsevejr det er i dag ?
    På søndag sætter vi kurs mod sydfrankrig med første stop i Groningen Delfzijl hvor vi skal besøge venner, næste stop uden for Paris, og så skal vi se om Magrethe og Anri giver kaffe ved det 3 stop. For en sikkerhedsskyld har vi booket hotel i byen dernede.
    Ellers er vi i Frankrig til den 19 juli, hvor vi tager autotoget hjemad til Hamborg, derfra direkte videre til Blåvand. Vi er først hjemme hvor vi bor igen den 1 august.
    Håber det vil gå jer godt på turen til Norge, vi regner med at hører lidt under vejs.
    Held og lykke med turen til jer alle 5.
    Birthe og Arno

    SvarSlet